Rörinspektion prisvärt Stockholm

RM Relining & Bygg AB

Varmt välkommen ska du känna dig till oss på RM Relining & Bygg AB! Vi är en erfaren firma som under flera års tid ägnat oss åt det mesta som har med rör, ledningar och avlopp att göra. När du vänder dig till oss kan du räkna med service av högsta kvalitet till förmånliga priser. Vi ser alltid till att följa rådande säkerhetskrav och hela vår verksamhet präglas av effektiva och väl genomtänkta arbetsmetoder.

Vi på RM Relining & Bygg AB vänder oss framför allt till innehavare av större fastigheter såsom bostadsrättsföreningar, hyreshus, fastighetsbolag och liknande, men vi kan självklart även hjälpa privatpersoner. När du kontaktar oss ser vi till att erbjuda en så smidig process som möjligt så att arbetet med rören och ledningarna i din fastighet inte ska behöva ta vare sig din tid eller energi. Hör av dig till oss idag och berätta mer om vilken typ av hjälp du är ute efter!

Vi använder oss av avancerad kamerateknik

För att genomföra en pålitlig rörinspektion är det viktigt att ha rätt teknik på plats så att man får sig en tydlig bild av hur det ser ut inne i röret och kan agera därefter. Med hjälp av avancerad kamerateknik inspekterar vi rör med vitt skilda storlekar, från tunna rör, till varianter av större storlek. Det kan till exempel röra sig om dagvattenledningar, avloppsrör och brunnar.

Tack vare den höga standarden på teknologin vi på RM Relining & Bygg AB använder kan vi därför hjälpa dig med flera olika typer av rörinspektioner. Har du begärt filmning av rören får du självklart ta del av videon i efterhand via en smidig länk. Hör av dig för en offert idag!

Rörinspektion kamerateknik Stockholm

Vi är ett miljövänligt företag

Utöver att kunna hjälpa dig med att utföra rörinspektioner är vi på RM Relining & Bygg AB ett företag som bryr oss om miljön. Vi strävar därför alltid efter att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt. Detta handlar bland annat om allt från det material vi använder oss av, till våra utsläpp som vi försöker hålla så begränsade som möjligt. Kontakta oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp som du behöver, på ett så klimatvänligt sätt som möjligt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify