Rörinspektion pålitligt Stockholm

Varför en rörinspektion?

Det kan vara svårt att veta när en rörinspektion behövs. Det klokaste är att inspektera rören regelbundet i förebyggande syfte innan det uppstår några allvarliga problem. Man kan då bland annat slippa utföra ett stambyte, vilket är en mycket mer kostsam och omfattande procedur.

Det förekommer dessutom ofta att läckage i avlopp skapar stora problem. Anledningarna till att det uppstår läckage är flera. Det kan bland annat bero på sprickor i gamla betongledningar eller förskjutningar på rören vilket främst sker i skarvarna.

Vi använder oss av en speciell filmteknik för att hitta läckage och andra avvikelser i rören. Avloppsfilmning är en välbeprövad metod för rörinspektion och ett effektivt sätt att upptäcka problem. På så sätt kan man skaffa sig en idé om hur det ser ut inne i rören och därmed också upptäcka var i rören det uppstått problem.

Hur går det till?

Den kamera som används när vi gör en rörinspektion är tillverkad för att klara även de allra värsta förhållandena. Den är flexibel för att den ska kunna komma åt de svåråtkomligaste utrymmena. Kameran filmar rören inifrån och låter oss se i vilket skick de är i och om det finns några problem som behöver åtgärdas.

Så fort videon är klar och vi granskat materialet får du full tillgång till protokollet och kan ta dig en titt på filmen genom att vi delar en länk med dig. I samband med detta får du även ett åtgärdsförslag där vi berättar vad som bör göras och hur och när vi skulle kunna hjälpa till med detta.

Har man problem med rören i fastigheten är det inte någon bra idé att vänta tills de rasar samman och orsakar stora problem för dig och din bostad. Boka därför i stället en rörinspektion med oss i god tid. Om rören undersöks i tid är chanserna goda för att problemet kan åtgärdas på ett smidigt sätt. Om du i stället väntar kan det innebära att kostsammare och mer tidskrävande alternativ såsom ett stambyte blir nödvändigt.

Rörinspektion noggrann Stockholm

Vi erbjuder vår service i hela Stockholmsområdet

Vårt företag är baserat i Knivsta i Stockholm. Vi kan dock hjälpa dig oavsett vilken del av Stockholm du bor i. Vi åker gärna ut till din fastighet, var i regionen den än befinner sig, och ser till att du får den hjälp du behöver.

Genom årens gång har vi hjälpt ett stort antal kunder, från kommunala verksamheter såsom skolor och sjukhus, till större fastighetsbolag och villaägare. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och fastighetsföretag men vi erbjuder självklart även våra tjänster till privatpersoner.

Om du är osäker på om du kan anlita oss kan du smidigt höra av dig genom att slå en signal eller fylla i kontaktformuläret. Det enda du behöver göra är att berätta mer om var du behöver hjälp samt hur omfattande behovet är så ser vi sedan till att hitta en passande lösning! Tveka inte på att höra av dig till oss direkt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify